Η επιχείρηση ιδρύθηκε από μια ομάδα από επιστήμονες/ειδικούς το 2016 και από τότε παρέχει μια σειρά από επαγγελματικές υπηρεσίες από τα γραφεία της στην Κόρινθο.

Οι δραστηριότητές μας είναι σε όλη την Ελλάδα (ηπειρωτική και νησιωτική) και σε ορισμένες περιπτώσεις στο εξωτερικό.

Όλα οι συνεργάτες μας είναι:

μέλη των κατάλληλων τεχνικών ιδρυμάτων του αντικειμένου με τα οποία ασχολούνται
εκπαιδευμένοι στις σύγχρονες διαδικασίες και τις πρακτικές της μηχανικής
έχουν τα κατάλληλα και απαραίτητα επαγγελματικά προσόντα.

Η Ομάδα μας

Γιάννης Ρούσσης, Εμπειρογνώμονας Τροχαίων Ατυχημάτων
Γεννήθηκε το έτος 1963,υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία και αποστρατεύθηκε το έτος 2013 με το βαθμό του Ταξιάρχου. Είναι κάτοχος Πτυχίου «Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών»της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Πατρών Ε.Α.Π., Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδώνστην «Στρατηγική Διεύθυνση Έργων Ιδιωτικής Ασφάλειας» του NewYorkCollegeΑθηνών, Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών «Στρατηγικής & Πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας» της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικής Ακαδημίας, Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών «Διασφάλισης Ποιότητας-QualityControl» της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Πανεπιστημίου Πατρών Ε.Α.Π.
Εγγεγραμμένος στους πίνακες πραγματογνωμόνων Εισαγ.Πρωτ/κών και Πρωτ/κείων Κορίνθου & Ηρακλείου ως «Αναλυτής Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων-διερεύνησης οδικών τροχαίων ατυχημάτων-ελέγχου ζημιών-μηχανολογίας, ηλεκτρολογίας-ανάλυση ταχογράφου (ψηφιακού-αναλογικού)».
Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για την Έρευνα και Ανάλυση Ατυχημάτων (European Association for Accented Research and Analysis – EVU Greece), ειδικά εκπαιδευτής στα λογισμικό πρόγραμμα προσομοίωσης και ανακατασκευής των οδικών ατυχημάτων –Analyzer Pro & PC Crash, συνεργάτης της εταιρείας “TUV AUSTRIA ΕΛΛΑΣ” ως Τεχνικός Εμπειρογνώμονας σε θέματα «Επιθεώρησης Συστημάτων Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας» σύμφωνα με το πρότυπο ISO 39001:2012, μέλος της “ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ Ι.Κ.Ε.-Διερεύνηση και Ανάλυση Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων”, Κολοκοτρώνη 18, Κόρινθος και μέλος της Ελληνικής Ένωσης Εγκληματολογικών Επιστημών HAFS – Τομέας Ανάλυσης Τροχαίων Ατυχημάτων- (FullMember).
Ομιλεί την Αγγλική Γλώσσα – κιν. τηλ. 6944 918 012 – email: jgroussis@gmail.com

Κωνσταντίνος Φανός, Εμπειρογνώμονας Τροχαίων Ατυχημάτων
Γεννήθηκε το 1962 , όπου και διαμένει μόνιμα στην Πάτρα. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών (3) τέκνων. Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία και αποστρατεύθηκε το 2012 με το βαθμό του Ταξιάρχου ε.α. Υπηρέτησε ως Αστυνομικός Διευθυντής στην Α.Δ. Αχαΐας και κατά τα προγενέστερα έτη ως αξιωματικός και Διοικητής σε Τμήματα Τροχαίας πέραν των 15 ετών. Έχει εκπαιδευτεί στις Σχολές Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα Τροχαίας (διερεύνηση και ανάλυση συνθηκών τροχαίων ατυχημάτων-χρήση αλκοομέτρων-αλκοοτέστ) καθώς και σε θέματα Ασφαλείας κατά την γενική βασική ολυμπιακή εκπαίδευση από Αμερικάνους εκπαιδευτές για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων. Έχει διατελέσει μέλος (2002-2004) της ομάδας σχεδιασμού ασφαλείας ολυμπιακών εγκαταστάσεων και ασφαλούς μεταφοράς ξένων ολυμπιακών αποστολών και επισήμων. Κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ήταν επιχειρησιακός Διοικητής συνολικής δύναμης 1500 ατόμων (ΕΛ. ΑΣ.-Λιμενικού Σώματος και Ενόπλων Δυνάμεων) με αποστολή την ασφαλή διαμονή και μεταφορά ξένων αποστολών στην περιοχή της Αχαΐας. Είναι αναλυτής οδικών τροχαίων ατυχημάτων και δικαστικός πραγματογνώμονας Πρωτοδικείων Κορίνθου-Πατρών και Πύργου (Βουλεύματα 19, 34 και 27), ομιλεί την αγγλική γλώσσα.

Ευάγγελος Νικολάου, Μηχανικός Αυτοκινήτων
Γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα Αττικής. Το 1998 αποφοίτησε απο το Τμήμα Μηχανολογίας του Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Ειδικεύται στον χώρο των οχημάτων.

Στάθης Κατσούλας, Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής
Γεννήθηκε το 1979 στην Πετρούπολη Αττικής. Το 2004 αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της Πληροφορικής. Ειδικεύεται στο Web Design (κατασκευή ιστοσελίδων) και στον προγραμματισμό.